Ribashkimi - Episodet 48-49-50

Keremi i prezanton familjes së tij Xhejlanin, bashkëshorten e tij te ardhshme. Reagimi i Tahsinit është tejet i ashpër. Azizi takohet me armikun e tij të betuar, Bylentin, ku sërish ai mbetet personazh misterioz. Çfarë do të kërkojë Bylenti prej Azizit?
Abdullahu çon në shtëpinë e Alltanit një tjetër send të shumëkërkuar nga Bylenti, këtë herë është një ditar. Çfarë të vërtetash të pathëna do të lexojë Alltani në të? Nga ana tjetër Tahsini është gjithashtu në kërkim të sendeve dhe mbledh grupin e tij. Nehiri ndien se nuk mund ta shkëpusë e vetme lidhjen e fortë të krijuar mes Azizit dhe Feridesë. Kujt i kërkon ndihmë ajo?
Tahsini do të bashkëpunojë me Aliun, por cili është lajmi befasues që i jep Aliu? Keremi dhe Xhejlani bien dakord që të shtiren si të dashuruar në sytë e familjarëve të Keremit. Bylenti bën lëvizjen e radhës. Ai rrëmben Sulltanën dhe Fëratin. Çfarë do të bëjë Azizi për t’i shpëtuar?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi shikon se personi që rrëmbeu Feridenë është babai i ...më shumë

Ndërkohë që Hasibeja bisedon me Tahsinin, shfaqet Fërati i cili ...më shumë

Në të vërtetë Azizi shtiret pasi ai kujton gjithçka ka ...më shumë

Pasi pësoi infarkt në sfilatën e Feridesë, Faiku ka mbetur ...më shumë

Azizi i propozon Feridesë për martesë dhe ajo pranon. Nehiri ...më shumë

Sulltana vendos të largohet nga shtëpia, por cila është arsyeja? ...më shumë

Kerem dëgjon Tahsinin duke thënë se nëna e tij është ...më shumë

Keremi i prezanton familjes së tij Xhejlanin, bashkëshorten e tij ...më shumë