Ribashkimi - Episodet 72-73-74

Nehiri do të pësojë një aksident. Ndërkohë që Hasibeja kthehet në shtëpi natën vonë, e shikon Fërati dhe i kërkon llogari. Ferideja përballet me mamanë dhe vëllanë e saj pasi mëson se ata bashkëpunojnë me Tahsinin. Pasi Nehiri del nga spitali, Tahsini e merr në shtëpinë e tij. Çfarë po planifikon ai të arrijë me këtë?
Xhani i tregon Feridesë se nëna e tyre ka shitur dyqanin e babait. Si do të reagojë Ferideja për këtë? Azizi përpiqet që të mësojë arsyen përse Keremi dhe Ferideja ishin në fabrikë. Nehiri dhe Hasibeja takohen me njëra-tjetrën për të thurur plane kundra Feridesë. Azizi mblidhet me bordin drejtues të kompanisë. Çfarë do të ndodhë në takimin e fshehtë të Tahsinit me organizatën e tij?
Teksa Nehiri mendon se plani i saj për t’u afruar me Azizin po shkon si duhet, një fotografi mes Feridesë dhe Azizit do ta mërzitë. Një lajm bombë do të përhapet në internet për Korkmazlerët. Çfarë do të zbulojnë me anë të tij? Fërati hidhet në sulm për të mbrojtur familjen e tij. Humbja e Xhanit do ta çojë Feridenë përballë rrezikut që i vjen nga Tahsini.

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë