Ribashkimi - Episodet 96-97-98

Azizi dhe Ferideja shkojnë në ekspozitën ku mbahet piktura që ata kërkojnë. Keremi pranon të vazhdojë misionin bashkë me Azizin dhe Feridenë dhe shkon të takojë Nexhmiun. Çfarë detyre do t’i japë ai Keremit? Azizi përpiqet të zbulojë informacione mbi të shkuarën e familjes së tij dhe të Feridesë, për këtë arsye e merr babanë e tij në makinën që i ka mbetur amanet nga gjyshi. Cili do të jetë hapi i radhës i Tahsinit?
Azizi shkon të takojë Salihun dhe merr orën e gjyshit të tij. E ka falur Salihu atë?
Ferideja, Keremi dhe Azizi bëhen bashkë për të diskutuar rreth misionit të tyre. Cili do të jetë qëllim i radhës?
Në kompaninë e Korkmazerëve kanë ndryshuar shumë gjëra që pas ardhjes së Tahsinit. Keremi i cili nuk ishte në dijeni të ndryshimeve përballet me Tahsinin dhe e kërcënon atë.
Keremi i kërkon Fëratit që të vjedhë pikturën nga ekspozita. Do të arrijë Fërati ta kryejë detyrën e tij? Ferideja dhe Azizi pasi gjejnë pikturën përpiqen të kuptojnë mesazhin që ajo dhe kënga duan të përcjellin tek ata.
Keremi përpiqet të ribashkojë familjen e tij, por Bylenti vazhdon të bëhet pengesë për të. Ferideja gjen mes sendeve të nënës së saj një lajm të vjetër. Kush është personi që ka vdekur?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë