Ribashkimi - Episodet 99-100-101

Ferideja vendos të kërkojë mbi sekretet që familja e saj ia ka fshehur prej vitesh. Ajo përballet me babanë e saj lidhur me lajmin që do të mësojë.
Azizi vendos të luajë lojën e udhëtarit dhe këtë ia tregon Salihut.
Dy përfaqësues të bordit drejtues do të shkojnë në kompaninë e Korkmazerëve. Ç’do të ndodhë me fatin e kompanisë?
Gjatë kohës që Keremi përpiqet të marrë gjyshen e tij, Tahsini dhe Bylenti përpiqen të marrin pikturën.
Jagmuri vihet në kërkim të fluturës dhe fillon të ndjekë Tahsinin. Do të zbulojë gjë ajo? Azizi dhe Ferideja mësojnë për personin që ka vrarë hallën e Feridesë. Cili do të jetë hapi i radhës që do të hedhë Ferideja?
Ferideja i kërkon llogari vrasësit të hallës së saj. A do t’i mësojë ajo të gjitha ato që kërkon? Ky i fundit kërkon ndihmë nga Keremi për të shpëtuar jetën e tij, por do ta pësojë më keq. Çfarë di vrasësi lidhur me ngjarjen që s’duhet ta marrë vesh Azizi dhe Ferideja?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë