Ribashkimi - Episodi 102-103-104

Keremi mëson se pas atentatit ndaj Rustemit, fshihet gjyshi i tij.
Azizi dhe Ferideja përpiqen të mësojnë rreth së shkurarës së hallës dhe nënës së Feridesë. Në kompaninë e Korkmazerëve, drejtuesit po bëhen gati për mbledhjen e madhe përmes së cilës synohet të largohet Azizi nga drejtimi i kompanisë.
Keremi i tregon Nexhmiut se gjyshja e tij është rrëmbyer dhe në këmbim të saj kërkojnë pikturën. Ç’do të bëjë Nexhmiu pas kësaj?
Fërati arrin të futet në shtëpinë e Zehrasë dhe fotografon gruan që fshihet në shtëpinë e saj. Azizi shkon në kompani dhe mëson rreth mbledhjes së bordit drejtues. Cili do të jetë plani i tij për të fituar garën kundër Tahsinit?
Zehraja i propozon Feridesë që të krijojnë një atelie. Kush do të jetë investitori i këtij biznesi të ri? A do të pranojë Ferideja?
Zehra i tregon Feridesë për ëndrrat që kishte nëna e saj dhe kërkon prej Feridesë që të realizojë një pjesë të tyre.
Azizi telefonon anëtarët e bordit drejtues për të bërë fushatë për veten e tij, gjithashtu kërkon mbështetjen e familjes.
Do ta mbështesë Keremi dhe Sulltana vëllanë e tyre? Emineja, Ferideja, Zehraja dhe Jagmuri mblidhen për të festuar hapjen e lokalit të Eminesë. Ato do të njihen dhe me nënën e Keremit. Si do të reagojë Alisa kur të shohë Feridenë?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë