Ribashkimi - Episodi 78-79-80

Zehra i tregon Azizit, Feridesë dhe Keremit se gjyshërit e tyre janë ortakët e kompanisë së Korkmazerëve. Pas këtij sekreti, duket se jetët e tyre do të ndryshojnë. Jallçëni bastis kompaninë e Tahsin Korkmazerit. A do të zbulojë diçka ai?
Azizi shkon në dyqanin e Salihut, në të cilin mëson për lojën e udhëtarit. Tahsini në komisariat përballet me Jagmurin. Çfarë do t’i tregojë Jagmuri lidhur me babanë e saj?
Hasibeja fillon të pyesë Faikun rreth sekretit që Zehra zbuloi në shtëpinë e tyre. Jagmuri dhe Ferideja debatojnë me njëra-tjetrën për familjen e Korkmazerëve.
Tahsini merr një telefonatë të papritur, me kë do të takohet ai? Hasibeja i tregon gjithçka Fëratit dhe kërkon prej tij që të zbulojë diçka rreth ortakërisë.
Nehiri përballet me Feridenë dhe i kërkon llogari për të fejuarin e saj. Azizi thërret në zyrë Nehirin. A do t’ia tregojë të vërtetën Nehirit? Tahsini mbledh fëmijët e tij që t’i pyuesë në lidhje me bastisjen e policisë. Çfarë vendimi do të marrë ai lidhur me kompaninë?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë