Ribashkimi - Episodi 81-82-83

Azizi, Keremi dhe Ferideja shkojnë në shtëpinë ku ndodhen kasafortat.
Të tre ata nisen për të shkuar në vendin që i drejton harta e kasafortës, por gjatë rrugës kuptojnë që dikush i ka ngritur kurth. Kush nuk do që Azizi Ferideja dhe Keremi të zbulojnë të vërtetën?
Ferideja pyet babanë e saj për të mësuar rreth sekreteve të gjyshit. Çfarë do t’i tregojë ai të bijës?
Policia shoqëron Nehirin në komisariat. Çfarë do të kërkojë ajo në këmbim të përgjigjeve të saj lidhur me transfertat e parave?
Tahsini i pikëlluar flet me Gyltenin për fëmijët e tij.
Fërati shkon në kompaninë e Korkmazerëve. Çfarë do t’i kërkoj ai Feridesë?
Ferideja kalon në krye të departamentit të veshjeve për të zgjidhur krizën në kompani. Si do ta presin kolegët e saj këtë situatë? Keremi takon nënën e tij me Gyltenin dhe së bashku marrin vendim që ta fshehin. Teksa Ferideja përpiqet që të zbulojë për amanetet e gjyshit të saj, një tjetër sekret i zbuluar nga Zehraja do t’i japë një tjetër rrjedhë gjithë ngjarjes.

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë