Ribashkimi - Episodi 84-85-86

Ferideja shkon në shtëpinë e gjyshit të saj. Azizi kërkon të mësojë për lojën e udhëtarit. Çfarë do të kuptojë ai nga kjo?
Ferideja e frikësuar nga zhurmat në shtëpinë e gjyshit të saj kërkon ndihmën e Azizit. A do të arrijnë ata të dy të gjejnë diskun të cilin duhet të gjejë Ferideja?
Faiku dhe Hasibeja debatojnë për rrobaqepësinë e shitur. Nehiri i fton gjithë punonjësit e kompanisë në një darkë.
Teksa Tahsini përpiqet ta fundosë Bylentin, ky i fundit gjithmonë është një hap para tij. Bylenti i ka gjetur pikën e dobët Tahsinit dhe e kërcënon. Çfarë do të detyrohet Tahsini të bëj kësaj radhe?! Zehraja i tregon Azizit dhe Jagmurit për vrasjen e nënës së Feridesë.
Hasibeja do të humbasë toruan kur zbulon se cili eshte vendimi i Faikut. Çfarë do të mësojë Azizi lidhur me Salih Koluberin?
Tahsini vendos që t’i tregojë Azizit për vdekjen e vëllait të tij të vogël, Fëratin. Kush është fajtori i vërtetë për vdekjen e tij?!

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë