Ribashkimi - Episodi 87-88-89

Azizi do të përballet me Salihun dhe do t’i kërkojë llogari për gjithçka mësoi nga i ati. Kompania e Korkmazerëve është në gjendje kritike. Kjo do ta bëjë Tahsinin të vihet në lëvizje dhe të përmbushë një nga kërkesat e Bylentit.
Salihu dhe Azizi nuk gjenden askund. Çfarë ka ndodhur me ta?
Alltani kërkon ndihmën e Jallçënit për të gjetur Azizin. Keremi shkon për të marrë gjyshen e tij nga shtëpia e Çagllarëve. A do të pranojë Aneta të largohet? Azizi pranon të shkojë te Nexhmiu dhe mëson për historinë e pikturës. Çfarë detyre do t’i japë Nexhmiu atij?
Ferideja përplaset me nënën dhe vëllanë e saj. Ata s’janë dakord për lidhjen me Azizin. Ferideja zbulon gjithçka për paratë e nënës së saj. Pas fjalëve të Tahsinit Nehiri shkon të kërkojë llogari nga Ferideja. Azizi vihet në kërkim të pikturës. Sapo gjen një informacion të rëndësishëm për misterin të cilin i ka kapluar, një tjetër pengesë do të shfaqet në rrugën e tij.

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë