Ribashkimi - Episodi 90-91-92

Azizi rikthehet në vendin në të cilin iu ngrit kurthi. Bashkë me Alltanin kërkojnë në shtëpinë nga e cila doli burri që e mashtroi. Por çfarë e pret në atë shtëpi Azizin? Ferideja dhe familja e saj shpërngulin plaçkat në shtëpinë e re. Çfarë do t’i kërkojë ajo Hasibesë?
Nehiri vazhdon të thurë plane të reja se si të mbajë larg kompanisë Feridenë dhe kësaj radhe bëhet bashkë me Fëratin. Çfarë do t’i tregojë Fërati asaj?
Azizi përpiqet të bindë Keremin për të bërë detyrën që i takon rreth testamentit të gjyshërve të tyre. Por Keremi pas takimit me gjyshin e tij fillon të kërkojë llogari nga Azizi për të shkuarën.
Çfarë do të zbulojë Ferideja në shtëpinë e re për nënën e saj? Nehiri dhe Fërati flasin për çështjen e ortakërisë se Korkmazerëve dhe Çagllarëve, cili është plani i tyre?
Bylenti i tregon Tahsinit se në shtëpinë e tij ndodhet Alisa. Salihu vendos të rikthehet në lagje, por fillimisht shkon të përballet me Tahsinin. Ai i kërkon Tahsinit të mos e largojë Azizin prej tij.
Hasibeja hakmerret ndaj Feridesë duke nxjerrë në rrugë sendet e nënës së saj. Ç’do të ndodhë në shtëpinë e Çagllarëve?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë