Ribashkimi - Episodi 93-94-95

Salihu djeg tabelën e lojës së udhëtarit, por në të njëjtën kohë shpjegon edhe rëndësinë e veçantë të saj. Me djegien e lojës edhe dera e dyqanit të baba Salihut mbyllet për Azizin. Tahsini merr kontrollin e plotë në kompani dhe për t’ia treguar këtë Azizit, sulmon Feridenë. Hasibeja kërkon nga Tahsini tapinë e shtëpisë, por ajo që do të mësojë do ta armiqësojë më shumë me Feridenë.
Nehiri dhe Fërati shkojnë krah për krah në kompaninë e Korkmazerëve për të mësuar më shumë rreth kompanisë. Fërati do të përballet me Feridenë dhe Sulltanën. Çfarë do t’i tregojë ai Sulltanës? Zehra gjen orën e Azizit mes sendeve të Alisën dhe e çon atë te Salihu. Për kë po kujdesen ata të dy?
Një zarf i veçantë shkon në kompaninë e Korkmazerëve për Azizin. Do të arrijë ta gjejë Azizi pikturën që kërkon?
Gjatë kohës që Keremi përpiqet të realizojë takimin mes nënës dhe gjyshes së tij, bie në kurthin e Bylentit.
Si do të reagojnë Alisa dhe Aneta kur të takohen me njëra-tjetrën?
Pas kurthit që i ngriti gjyshi i tij, Keremi detyrohet t’i rikthehet bashkëpunimit me Azizin dhe Feridenë. Çfarë kërkon Bylenti prej tij?
Azizi dhe Ferideja shkojnë në ekspozitë. Do ta gjejnë pikturën e shumëkërkuar?

Të gjithë episodet e "Ribashkimi"

Azizi vendos të shkojë në fabrikën e vjetër të gjyshit ...më shumë

Azizi mëson për vdekjen e babait të tij. Në të ...më shumë

Tahsini përfundon në burg. Vila e Korkmazerëve tashmë është në ...më shumë

Ferideja rrezikon jetën dhe i shkon Tahsinit në shtëpi. Ajo ...më shumë

Abdullahu shkon në kompaninë Korkmazer për të marrë pikturën. Ku ...më shumë

Jallçëni shkon në shtëpinë e Feridesë dhe u kërkon të ...më shumë

Keremi shkon në shtëpinë e Bylentit dhe flasin për pikturën ...më shumë

Teksa Azizi përpiqet që të marrë paratë e nevojshme për ...më shumë