Jallçëni dhe Azizi janë në kërkim të Eminesë dhe të ...më shumë

Faiku vendos të martojë Feridenë me Jallçënin me mblesëri. Si ...më shumë

Arma e cilit prej Korkmazerëve është në raport? Xhejlani sillet ...më shumë

Dikush merr një dosje nga valixhja që do të dorëzohej. ...më shumë

Keremi kupton se Fërati po ndien diçka për Sulltanën. A ...më shumë

Sulejmani i tregon kunatit të tij për vjedhjen që ndodhi ...më shumë

Ferideja merr plumbin në vend të Azizit. Xhani, vëllai i ...më shumë

Feride i thotë njerkës së s’mund të heshtë më. Cila ...më shumë

Cila do të jetë dëshmia e Hasibesë? A do ta ...më shumë

Do t’ia dalë mbanë babai i Feridesë? Do të zbulohet ...më shumë

Gjithçka nis me një makth dhe jeta e Azizit do ...më shumë