Elena shkon te gjykatësi Figaroa dhe i bën presion përmes ...më shumë

Diego merr hajmalinë e groposur dhe ia vë në qafë ...më shumë

Monika i flet Elenës për fëmijërinë e saj dhe i ...më shumë

Lorena fillon t’i tregojë Selmës dhe Horhes krimet që ka ...më shumë

Pasi gjendet antidoti, doktori ia injekton atë Emilianës. Elena dhe ...më shumë

Emiliana fillon të mos ndjehet mire. Suzana, e prekur nga ...më shumë

Mes mosbesimit, çoroditjes dhe lotëve, Herardo zbulon të vërtetën tronditëse, ...më shumë

Herardo i pohon në sy Elenës se e ka dashur ...më shumë

amila identifikon Rotvajlerin dhe zbulon me shume per sulmin. Elena ...më shumë

Kamila identifikon Rotvajlerin dhe zbulon me shume per sulmin. Elena ...më shumë

Lorena, e dehur dhe e ndier në faj, shtang të ...më shumë

Elena dhe Herardo, pasi bëjnë betimet, më në fund, martohen ...më shumë

Kamila i shpreh Elenës dyshimet se mbase ka vepruar gabim ...më shumë

Xheniferi përballet ashpër me Elenën A do të ndërmarrë Elena ...më shumë

Elena shperthen kur merr vesh se Monika ndodhet në shtëpi. ...më shumë

Monika, sapo hap sytë, pyet për vajzën e saj, Emilianën. ...më shumë

Adriana ndahet me Diegon dhe i kërkon shamanit të kryejë ...më shumë

Dy shpirtrat luftojnë me njëri-tjetrin, ndersa trupi i Adrianës po ...më shumë

Elena dhe Herardo befasojnë Kamilën duke i thënë se do ...më shumë

Elena shtiret para Titës dhe Suzanës dhe e devijon situatën ...më shumë