Rikthimi - EPISODI 153

Monika i flet Elenës për fëmijërinë e saj dhe i thotë se është Monika Serrano, ndërkohë që i injekton një substancë në qafë.

Policia, me ndihmën e Diegos, mbërrijnë në vendngjarje.

Emiliana lumturohet pa masë që ka pranë të ëmën, por Monika humbet. A do të rikthehet shpirti i Monikës apo Adrianës?

Të gjithë episodet e "Rikthimi"

Elena shkon te gjykatësi Figaroa dhe i bën presion përmes ...më shumë

Diego merr hajmalinë e groposur dhe ia vë në qafë ...më shumë

Monika i flet Elenës për fëmijërinë e saj dhe i ...më shumë

Lorena fillon t’i tregojë Selmës dhe Horhes krimet që ka ...më shumë

Pasi gjendet antidoti, doktori ia injekton atë Emilianës. Elena dhe ...më shumë

Emiliana fillon të mos ndjehet mire. Suzana, e prekur nga ...më shumë

Mes mosbesimit, çoroditjes dhe lotëve, Herardo zbulon të vërtetën tronditëse, ...më shumë

Herardo i pohon në sy Elenës se e ka dashur ...më shumë