Rikthimi - EPISODI 21

Elena shkon te gjykatësi Figaroa dhe i bën presion përmes videos së dhunimit të një prostitute dhe publikimit të saj në një kanal televiziv.
Lorena përplaset me Herardon për lidhjen e tij me Elenën.
Herardo i thotë Monikës se nuk i hiqet nga mendja puthja e tyre.
Monika e qorton që e ka harruar aq shpejt të shoqen.

Të gjithë episodet e "Rikthimi"

Elena shkon te gjykatësi Figaroa dhe i bën presion përmes ...më shumë

Diego merr hajmalinë e groposur dhe ia vë në qafë ...më shumë

Monika i flet Elenës për fëmijërinë e saj dhe i ...më shumë

Lorena fillon t’i tregojë Selmës dhe Horhes krimet që ka ...më shumë

Pasi gjendet antidoti, doktori ia injekton atë Emilianës. Elena dhe ...më shumë

Emiliana fillon të mos ndjehet mire. Suzana, e prekur nga ...më shumë

Mes mosbesimit, çoroditjes dhe lotëve, Herardo zbulon të vërtetën tronditëse, ...më shumë

Herardo i pohon në sy Elenës se e ka dashur ...më shumë