Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë

Edhe pse burrat e tyre s’janë dakord, Emineja dhe Hatixhja ...më shumë

Mustafai do t’i kërkojë gjyshes tokën për ta shitur, në ...më shumë

Jamani ka bërë planin perfekt për të marrë para nga ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të vendosin t’ia nisin nga e ...më shumë

Policia do të gjejë armën në zyrën e Jamanit, por ...më shumë

Mustafai do të përmendet dhe do të takohet me Zelishin. ...më shumë

Pasi rrëmben Alevin, Haruni do të tentojë të vrasë Mustafain ...më shumë

Mustafai do të përfundojë në gjendje të rëndë në spital ...më shumë

Zelishi do të largohet nga shtëpia dhe do të ndahet ...më shumë

Jamani do të fillojë të zbatojë planin e tij për ...më shumë

Skenat e Xhelozisë së Jamanit dhe Mustafait do të vazhdojnë. ...më shumë

Nëna e Jamanit do të shkaktojë një skandal në shtëpinë ...më shumë