Romancë në detin Egje - Episodi 25

Skenat e Xhelozisë së Jamanit dhe Mustafait do të vazhdojnë. Ç’do të bëjë Zelishi në këtë rast?
Pas kthimit nga ishulli, Mustafai do të vihet në ndjekje të maniakut që ndjek Alevin. Fjala për zbulimet arkeologjike do të bjerë në vesh të Xhabarit.

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë