Romancë në detin Egje - Episodi 26

Jamani do të fillojë të zbatojë planin e tij për të bindur fshatarët për projektin e rrënojave.
Ndërkohë, Xhabari do të ndjekë hartën ilustruese dhe do të gjejë një qyp me florinj.
Pas kërkimit në zyrën e Jamanit, Mustafai do të hapë kasafortën e tij. Ç’do të gjejë brenda saj?

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë