Romancë në detin Egje - Episodi 27

Zelishi do të largohet nga shtëpia dhe do të ndahet nga Mustafai. Do ta pranojë ajo propozimin e Jamanit për martesë? Ç’do të ndodhë kur Mustafai të përpiqet të pengojë dasmën?
Kërkimet e Xhabarit për flori do të vazhdojnë, por ç’mendon ortaku i tij?

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë