Romancë në detin Egje - Episodi 28

Mustafai do të përfundojë në gjendje të rëndë në spital dhe Zelishi do të fajësojë Jamanin.
I revoltuar, Jamani do t’i kërkojë llogari së ëmës dhe ortakut të tij.
Një vizitë e papritur do të tronditë Alevin. Kush është djali misterioz dhe pse e plagosi ai Mustafain?

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë