Romancë në detin Egje - Episodi 34

Mustafai do t’i kërkojë gjyshes tokën për ta shitur, në mënyrë që të ndihmojë Zelishin.
Sfidat për Zelishin do të fillojnë që në ditën e parë të rikthimit në punë.
Dëshira për punë do ta futë Xhabarin në telashe. Ç’do të ndodhë kur të përpiqet të punojë si berber?

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë