Romancë në detin Egje - Episodi 35

Edhe pse burrat e tyre s’janë dakord, Emineja dhe Hatixhja do të takohen fshehurazi.
Filizi dhe Erdinçi do të marrin me qira lokalin me pamje nga deti, por kush i ndihmoi për të gjetur paratë? I zënë ngushtë, Mustafai do të flasë me një huadhënës, por ç’vendim do të marrë ai kur huadhënësi të refuzojë?

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë