Romancë në detin Egje - Episodi 37

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk do ta lërë të qetë. Si do të reagojë Filizi në këtë rast? Pavarësisht këmbënguljes së familjes së tij, Mustafai nuk do të pranojë atësinë e djalit të Turkanit. Cili do të jetë plani i Jamanit për ta bindur Mustafain?

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë