Romancë në detin Egje - Episodi 40

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe të dyja familjaet do të mbeten në rrugë. Ç’do të ndodhë me ta kur të jetojnë në shtëpinë e Irazit?
Pas analizave të Tamerit, Alevi do të vërë re se grupi i tij i gjakut nuk përputhet me atë të Mustafait.
Plani i Filizit do të funksionojë dhe Erdinçi do të marrë tapitë e shtëpive të miqve të tij.

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë