Romancë në detin Egje - Episodi 41

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas murit Jamanin.
Xhabari do të gjejë mënyrën e duhur për t’ia rifituar zemrën Halimes.
Gjërat duket se po rregullohen, por Zelishi duhet të bëjë dhe një lëvizje të fundit për të shpëtuar nga Jamani. Ç’do të ndodhë në darkën e organizuar në shtëpinë e tij?

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë