Romancë në detin Egje - Episodi 43

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e Zelishit me Mustafain Aliut dhe Osmanit.
Një mëtues i ri do të shfaqet në derën e Gëpgëpëve dhe do të ngatërrojë gjithçka.
Në inaugurimin e hotelit të ri të Zelishit, Mustafai do ta propozojë atë për martesë.

Të gjithë episodet e "Romancë në detin Egje"

Fahriu do të përpiqet t’u mbushë mendjen për martesën e ...më shumë

Zotëria që shpëtoi Mustafai, rezulton të jetë daja i Jamanit, ...më shumë

Gjendja e rënduar ekonomike, do ta vërë me shpatulla pas ...më shumë

Kazimi do të marrë shtëpitë e Korukëve dhe Gëpgëpëve dhe ...më shumë

Plani i Jamanit duket se do të funksionojë. Nga ana ...më shumë

Mustafai dot ë bëjë testin e ADN-së, por përgjigja e ...më shumë

Mbesa e huadhënësit do të fiksohet pas Erdinçit dhe nuk ...më shumë

Mustafai dhe Zelishi do të largohen nga fshati, por ardhja ...më shumë