Mustafai do të përpiqet t’i tregojë Zelishit fytyrën e vërtetë ...më shumë

Të vendosur për të kthyer përsëri Xhabarin e mëparshëm, burrat ...më shumë

Erdinçi do të marrë guximin dhe do t’i shprehë ndjenjat ...më shumë

Mustafai do të fillojë punën si veteriner, por uniforma e ...më shumë

Largimi i Mustafait do të hutojë Zelishin dhe ndjenjat e ...më shumë

Mustafai do të përgatitë një surprizë për Zelishin, pas së ...më shumë

Gratë e dy familjeve do ta pëlqejnë idenë e Mustafait ...më shumë

Pas takimit me të ëmën, Jamani do të fillojë të ...më shumë

Pasi u qëllua nga i ati, Xhabari do të planifikojë ...më shumë

I gjithë fshati do t’i vihet pas Mustafait dhe Ilkes, ...më shumë

Përvjetori i martesës do të detyrojë Xhabarin t’i blerë të ...më shumë

Mustafai ka planin e përkryer për të larguar Ilken nga ...më shumë

Zelihaja, e zënë ngushtë, do të tregojë të vërtetën. Ndërkohë ...më shumë

Pas mbledhjes së suksesshme, Jamani dhe Zelishi do të takohen ...më shumë

Pas ndryshimit të Zelishit, Mustafai do të fillojë të bëhet ...më shumë

Plani i Mustafait do të funksionojë dhe Jamani do ta ...më shumë

Të vendosur për të marrë tokën, fshatarët do të shkojnë ...më shumë

Nga frika e rënies në greminë, Mustafai do të çohet ...më shumë

Mustafai do të gjejë mënyrën e përsosur për të nevrikosur ...më shumë

Zelishi vendos të ndahet nga Mustafai, por telefonata e Nailes ...më shumë