Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli ...më shumë

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për ...më shumë

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar ...më shumë

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë ...më shumë

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani ...më shumë

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë ...më shumë

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do ...më shumë

Pas dyshimeve të para të Kenanit, Lemani do të takohet ...më shumë

E vendosur për të punuar, Xhanani do të zihet me ...më shumë

Pasi Osmani t’i kërkojë borxhin Reshatit, ky i fundit do ...më shumë

Pas kushteve të Reshatit për t’u martuar, Nurani do të ...më shumë

Ihsani do të kthehet në shtëpi dhe do t’i tregojë ...më shumë

Qetësia e Lemanit do të futë në dyshime Kenanin. Nga ...më shumë

Situata mes Ihsanit dhe Nuranit do të tensionohet dhe do ...më shumë

Fotografia e Nuranit në kopertinën e revistës, do t’i shkaktojë ...më shumë

I zënë ngushtë pasi humbi të gjitha paratë në kumar, ...më shumë

Lemani do të shkojë në premierën e shumëpritur të filmit ...më shumë

Kenani do ta bindë Nuranin të qëndrojë, por gjatë provave ...më shumë

E bindur që nuk ka talent për të aktruar dhe ...më shumë