Rruga e Gabuar - Episodi 23

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë se i ka paratë për ta ndihmuar me borxhet e tij. Ç’kusht do të vendosë Reshati në këmbim të parave? I verbuar nga urrejtja, Ihsani do të shkojë pas Nuranit, por ç’do të ndodhë kur ajo të përballet me të?

 

Të gjithë episodet e "Rruga e Gabuar"

Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli ...më shumë

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për ...më shumë

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar ...më shumë

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë ...më shumë

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani ...më shumë

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë ...më shumë

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do ...më shumë