Rruga e Gabuar - Episodi 25

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë lëvizjen e tij të radhës për t’i marrë një puthje. Reshati do të kalojë në krye të kazinosë dhe do të ftojë për darkë Nuranin dhe familjen e saj për t’ia bërë surprizë ndryshimin e ri.

Të gjithë episodet e "Rruga e Gabuar"

Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli ...më shumë

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për ...më shumë

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar ...më shumë

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë ...më shumë

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani ...më shumë

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë ...më shumë

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do ...më shumë