Rruga e Gabuar - Episodi 28

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për të shkëmbyer unazat e fejesës. Ç’do të ndodhë kur Lemani të vijë në shtëpi dhe të tregojë të vërtetën? Vizita e radhës e Bedias në parukeri, do të bëhet shkak që ajo të zbulojë të vërtetën rreth Reshatit. Si do të hakmerret ajo ndaj tij? Nurani do të pranojë të vazhdojë xhirimet e filmit, por a do të ketë filmi suksesin e shumëpritur?

Të gjithë episodet e "Rruga e Gabuar"

Ndryshe nga Nurani, Lemani këtë herë do të bëhet ylli ...më shumë

Të gjithë do të mblidhen në vilën e Kenanit për ...më shumë

Pas kundërshtimeve të njëpasnjëshme të së ëmës për të kërkuar ...më shumë

Kenani do të vizitojë Lemanin në spital. Si do të ...më shumë

Pas refuzimeve të shumta të Nuranit, Kenani do të planifikojë ...më shumë

Edhe pse Nurani nuk iu përgjigj ndjenjave të tij, Kenani ...më shumë

Reshati do të flasë me Osmanin dhe do t’i thotë ...më shumë

Ndarja me Kenanin do ta çmendë Lemanin, e cila do ...më shumë