Hektori kërcënon Fernandën se do ta varrosë ngjitur me bashkëshortin ...më shumë

Kush është burri kaq misterioz që shkon në shtëpinë e ...më shumë

Rubi kthehet në Meksikë dhe tani është vetëm, pa asnjë ...më shumë

Rubi largohet nga Meksika për në Spanjë me Princ Eduardon, ...më shumë

Rubi bie në kurthin e Sados dhe shkon të bëjë ...më shumë

Vdekja e Hektorit do t’ia vështirësojë jetën Rubit. Planet, që ...më shumë

Pasi Rubi e vë në dijeni për gjithçka, Sonja merr ...më shumë

Rubi i kthen varësen Alehandros meqë ai i dha fund ...më shumë

Rubi mbrohet përpara gazetarëve duke hedhur baltë mbi Maribelin dhe ...më shumë

Rubi prezantohet me princin e Spanjës dhe nis të thurë ...më shumë

Ndarja nga jeta e nënës së Rubit do të sjellë ...më shumë

Kristina është e sigurt që në burgosjes së Gajetanos ka ...më shumë

Rubi kundërvepron ndaj Maribelit me mënyrën e saj dhe me ...më shumë

Hektori dhe Rubi janë të ftuar në shtëpinë e Maribelit, ...më shumë

Hektori më në fund e gjen Rubin pasi lexon për ...më shumë

Lukasi vjen në Meksikë. Ai do të prezantojë Rubin si ...më shumë

Rikthimi i Rubit në atdhe e përball atë me shumë ...më shumë

Nëna e Rubit pëson infarkt, por a do ta lejojë ...më shumë

Martesa me Hektorin po bëhet e mërzitshme për Rubin, sidomos ...më shumë

Bukuria e Rubit i lë të gjithë pa mend. Hektori ...më shumë