Rubi - Episodi 19

Rubi i kthen varësen Alehandros meqë ai i dha fund njëherë e mirë historisë së tyre kur mori vendimin e martesës. Çfarë do të bëjë Alehandroja? Rubi s’do të ndalet duke I dhënë fund edhe historisë me Lukasin, vetëm se ky i fundit e di mire se çfarë fshihet pas këtij veprimi.

Të gjithë episodet e "Rubi"

Hektori kërcënon Fernandën se do ta varrosë ngjitur me bashkëshortin ...më shumë

Kush është burri kaq misterioz që shkon në shtëpinë e ...më shumë

Rubi kthehet në Meksikë dhe tani është vetëm, pa asnjë ...më shumë

Rubi largohet nga Meksika për në Spanjë me Princ Eduardon, ...më shumë

Rubi bie në kurthin e Sados dhe shkon të bëjë ...më shumë

Vdekja e Hektorit do t’ia vështirësojë jetën Rubit. Planet, që ...më shumë

Pasi Rubi e vë në dijeni për gjithçka, Sonja merr ...më shumë

Rubi i kthen varësen Alehandros meqë ai i dha fund ...më shumë