Sekrete familjare - Episodi 36

Arrijnë Kadiri, Merti dhe Iboja ta shpëtojnë Hasretin me ndihmën e Exhesë? Çfarë do të ndodhë me Ahmetin pasi ai bëhet gati të demaskojë Maxhiden? Po kjo e fundit kujt do t’ia besojë postin e rëndësishëm brenda kompanisë?

Të gjithë episodet e "Sekrete familjare"

Çfarë ka në plan Tameri të bëjë për të vrarë ...më shumë

Pas tentativës për vetvrasje nga ana e Suzanës, Kemali detyrohet ...më shumë

Kemali vendos të organizojë një festë në shtëpinë e tij ...më shumë

Pas daljes nga burgu, Kemali do të përballet me një ...më shumë

Kadiri dhe Ibrahimi arrijnë të gjejnë informacionet e nevojshme që ...më shumë

Arrijnë Kadiri, Merti dhe Iboja ta shpëtojnë Hasretin me ndihmën ...më shumë

Çfarë plani ka në mendje Ahmeti për t’i ardhur në ...më shumë

Kemalin keqtrajtohet në burg dhe Nilgyni kërkon një transferim të ...më shumë