Mehmeti çon motrën në shtëpinë e nënës së tij. Pasi ...më shumë

Lejla i rrëfen Elmasit dhe Kadirit të vërtetën e vrasjes ...më shumë

Metini do të dyshohet si bashkëpunëtor në rrëmbimin e Keremit. ...më shumë

Ozlemi do t’i tregojë Mehmetit gjithçka që fshihte nga ai. ...më shumë

Ozlemi tenton të vrasë veten, do të arrijë Falko ta ...më shumë

Mehmeti do të takohet me Metinin dhe do ta akuzojë ...më shumë

Mehmeti do të kërkojë të flasë vetëm me Kemalin, për ...më shumë

Si janë njohur Lejla dhe Falkoja? Ozlemi do t’i tregojë ...më shumë

Kemali do të kujtojë ditët kur vendosi të divorcohej nga ...më shumë

Falko do të kujtojë të shkuarën e tij. Si u ...më shumë

Lejla dhe Kemali do t’i tregojnë Muratit për shifrën që ...më shumë

Ozlemi do të vendosë të ndihmojë Mehmetin dhe për këtë ...më shumë

Bekiri do të shkojë në stacionin e autobusëve për të ...më shumë

Falko do të rrëmbejë nënën dhe motrën e Mehmetit. Bekiri ...më shumë

Falko do t’i ngrejë kurth nënës dhe motrës së Mehmetit. ...më shumë

Lejla do t’i tregojë Mehmetit për lidhjen e Fahriut dhe ...më shumë

Lejla do t’i kërkojë llogari Muratit për zgjedhjen që bëri. ...më shumë

Falko do të çmendet kur të marrë vesh se gjykata ...më shumë

Erdalli do të pyesë Kemalin dhe Muratin nëse e njohin ...më shumë

Mehmeti do të qëllojë pa dashje për vdekje Fahriun. Kemali ...më shumë