Sekrete - Episodi 37

Mehmeti do të kërkojë të flasë vetëm me Kemalin, për çfarë do ta pyesë atë? Murati del me Keremin, por ky veprim i tij do të shqetësojë shumë Lejlën. Keremi do t’i tregojë të atit për ngjarjen që ndodhi mes Muratit dhe Defnes.

Të gjithë episodet e "Sekrete"

Mehmeti çon motrën në shtëpinë e nënës së tij. Pasi ...më shumë

Lejla i rrëfen Elmasit dhe Kadirit të vërtetën e vrasjes ...më shumë

Metini do të dyshohet si bashkëpunëtor në rrëmbimin e Keremit. ...më shumë

Ozlemi do t’i tregojë Mehmetit gjithçka që fshihte nga ai. ...më shumë

Ozlemi tenton të vrasë veten, do të arrijë Falko ta ...më shumë

Mehmeti do të takohet me Metinin dhe do ta akuzojë ...më shumë

Mehmeti do të kërkojë të flasë vetëm me Kemalin, për ...më shumë

Si janë njohur Lejla dhe Falkoja? Ozlemi do t’i tregojë ...më shumë