Sekrete - Episodi 39

Ozlemi tenton të vrasë veten, do të arrijë Falko ta shpëtojë atë? Mehmeti do ta marrë Ozlemin në shtëpinë e tij dhe do ta bindë të flasë me të. Kemali do të shqetësohet shumë kur të marrë vesh se u gjend trupi i pajetë i Bilalit.

Të gjithë episodet e "Sekrete"

Mehmeti çon motrën në shtëpinë e nënës së tij. Pasi ...më shumë

Lejla i rrëfen Elmasit dhe Kadirit të vërtetën e vrasjes ...më shumë

Metini do të dyshohet si bashkëpunëtor në rrëmbimin e Keremit. ...më shumë

Ozlemi do t’i tregojë Mehmetit gjithçka që fshihte nga ai. ...më shumë

Ozlemi tenton të vrasë veten, do të arrijë Falko ta ...më shumë

Mehmeti do të takohet me Metinin dhe do ta akuzojë ...më shumë

Mehmeti do të kërkojë të flasë vetëm me Kemalin, për ...më shumë

Si janë njohur Lejla dhe Falkoja? Ozlemi do t’i tregojë ...më shumë