Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë

Mia nuk pranon ta shtyjë dasmën me Alberton, edhe pse ...më shumë

Eloin e përndjek një kliente e pasur, por Terezës kjo ...më shumë

Haime mbërrin në kohë që të shpëtojë Mian dhe Alberton, ...më shumë

Bruno i tregon Karolinës testin pozitiv të virusit HIV, ndërsa ...më shumë

Silvia plagoset në kokë pas një sherri me Brunon, djalin ...më shumë

Oriana tronditet kur Alberto i thotë në sy se nuk ...më shumë

Altagrasia kërcënon Mian se do të marrë hak për vdekjen ...më shumë

Noelia gëzon bashkë me Haimen për lirimin e Mias, pa ...më shumë

Mia i përgjërohet Amarantës që t’i shpëtojë jetën asaj dhe ...më shumë

Tereza merr përgjigjet e testit të ADN-së dhe tronditet kur ...më shumë

Davidi e fut Mian në një makinë teksa është pa ...më shumë

Pasi lexohet testamenti i vërtetë i Oskar Lombardos, Mia merr ...më shumë