Shumë dashuri - EPISODI 101

Pasi lexohet testamenti i vërtetë i Oskar Lombardos, Mia merr në zotërim gjysmën e pasurisë së gjyshit të saj, por Davidi tashmë e mban atë në izolim. Alberto i kërkon motrës së tij, Terezës, që të bëjnë një test ADN-je për të vërtetuar nëse kanë lidhje gjaku së bashku. Agjenti Haime rikthehet në detyrë në radhët e policisë dhe misioni i tij i parë është të shpëtojë Mian nga rezidenca Roldan.

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë