Shumë dashuri - EPISODI 102

Davidi e fut Mian në një makinë teksa është pa ndjenja me qëllim që ta ndajë përfundimisht nga Alberto. Doktor Rafaeli e humb arsyen gjatë përballjes me Brunon dhe e qëllon atë me armë. Mia përmendet në fermën e familjes Roldan. Oriana i ofron ndihmë vëllait të saj me një kusht. Ç’do t’i kërkojë ajo Davidit?

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë