Shumë dashuri - EPISODI 103

Tereza merr përgjigjet e testit të ADN-së dhe tronditet kur mëson se Alberto nuk është vëllai i saj biologjik. Haime informon Altagrasian se një dëshmitar e ka sinjalizuar si bashkëpunëtore të Davidit në rrëmbimin e Mias.Davidi e kupton se po vjen fundi, ndaj bën një manovër të fundit për të qenë me Mian deri në përjetësi. A do të shpëtojë Mia këtë herë nga çmenduria e tij?

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë