Shumë dashuri - EPISODI 104

Mia i përgjërohet Amarantës që t’i shpëtojë jetën asaj dhe foshnjës. Alberto përleshet jashtë me Davidin, teksa ky i fundit pi helmin që i ka dhënë Mias dhe i jep fund jetës. Oriana kërcënon me armë nënën e saj, Altagrasian. Bruno mëson prej mjekut se është i sëmurë me SIDA.  Brisa i kërkon falje të atit në burg. Mia përmendet në spital dhe kërkon Alberton. A i ka shpëtuar ai plumbit të qëlluar nga Amaranta?

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë