Shumë dashuri - EPISODI 105

Noelia gëzon bashkë me Haimen për lirimin e Mias, pa e ditur që Rene ka dalë nga klinika e rehabilitimit. Karolina tenton t’i vijë në ndihmë një gruaje të dhunuar, por i shoqi e kërcënon edhe vetë atë. Tereza përballet me të ëmën për rezultatin e testit të ADN-së me Alberton. A do t’ia tregojë Silvia të vërtetën?

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë