Shumë dashuri - EPISODI 107

Oriana tronditet kur Alberto i thotë në sy se nuk do të martohet me të pasi nuk e dashuron. Amaranta shkon në rezidencën Roldan dhe i kërkon para Altagrasias, në të kundërt do ta kallëzojë për vrasjen e burrit të saj. Alberto i dorëzon Mias çelësat e rezidencë Lombardo dhe i kërkon të shpërngulet atje. A do të pranojë ajo?

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë