Shumë dashuri - EPISODI 110

Haime mbërrin në kohë që të shpëtojë Mian dhe Alberton, ndërkohë që Oriana i arratiset policisë. Karolina, Reneja dhe Noelia zbulojnë në spital se nuk janë prekur nga virusi HIV prej Brunos. Alragrasia bën një gabim të tmerrshëm dhe shkon t’u kërkojë ndihmë Brunos dhe Silvias. Marit i vjen shikimi pasi operacioni del me sukses. Alberto i propozon Mias për martesë. A do ta konkretizojnë ata ëndrrën e tyre?

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë