Shumë dashuri - EPISODI 112

Mia nuk pranon ta shtyjë dasmën me Alberton, edhe pse e di që kështu mund të zgjojë zemërimin e Orianës. Komisari Haime bie në grackën vdekjeprurëse të Brunos.Mari vesh fustanin e nusërisë së Mias, pa e ditur se Oriana e kishte spërkatur me helm vdekjeprurës. A do të arrijë të shpëtojë këtë herë më e vogla e motrave Gonzales?

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë