Shumë dashuri - EPISODI 113

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin e tyre. Mjeku informon familjarët se Mari është helmuar.Karolina bie dakord me Alberton për të futur në kurth Brunon, i cili çmendet  kur mëson se askush tjetër nuk ishte infektuar me HIV. Oriana, shkon në spital për të vrarë Marin. A do ta çojë dot deri në fund misionin që ka nisur?

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë