Shumë dashuri - EPISODI 114

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë hak ndaj Mias. Karolina i druhet reagimit të Renesë kur të marrë vesh lajmin për Brunon. Oriana përpiqet të arratiset jashtë shtetit, por fati është kundër saj. Rene mohon se e njeh Haimen.

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë