Shumë dashuri - EPISODI 115

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua prishë lumturinë, por një dhuratë misterioze vjen për ta. Amaranta dorëzohet në polici dhe rrëfen se ka ndihmuar familjen Roldan. Jolanda s’mund t’ia fshehë më Terezës se nëna e saj ka qenë bashkëpunëtorja e Brunos.

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë