Shumë dashuri - EPISODI 116

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me të. Rene fton Noelian për darkë pa e ditur se darka e tyre romantike do të shndërrohet në një makth. Brisa dyshon se është shtatzënë dhe se fëmija është i Brunos. Kamila i bën një ofertë joshëse Terezës, e cila nuk ngurron të pranojë.

Të gjithë episodet e "Shumë dashuri"

Mia befasohet kur shikon trupin e Silvias, teksa Bruno përgatit ...më shumë

Alberto dhe Himenezi thurin një plan për të liruar Noelian. ...më shumë

Rafaeli arrin të shpëtojë Brisën kur kjo e fundit përpiqet ...më shumë

Alberto i kërkon Mias të qëndrojë e qetë pasi mund ...më shumë

Santiago nuk arrin të kuptojë pse Mari është ndarë me ...më shumë

Alberto dhe Mia martohen duke menduar se askush s’mund t’ua ...më shumë

Oriana betohet se do të vrasë Alberton për të marrë ...më shumë

Tereza tmerrohet kur zbulon se dikush ka hyrë në apartamentin ...më shumë